HBO Max voegt Black Adam toe aan nieuwe films

News
maandag, 02 januari 2023 om 12:30
black adam st 8 jpg sd high 2022 warner bros pictures all rights reserved photo credit courtesy of warner bros picturesf1670674094
Houd je van DC en superhelden of juist niet? Dan heeft HBO Max een nieuwe film voor je om te streamen, namelijk Black Adam. Deze film met The Rock in de hoofdrol staat nu op de streamingdienst.
Black Adam verscheen afgelopen jaar in de bioscopen. HBO Max meldt de volgende omschrijving van de film: Bijna 5000 jaar nadat hij de almachtige krachten van de oude goden kreeg- en prompt werd opgesloten- wordt Black Adam uit zijn wereldse graftombe bevrijd klaar om zijn unieke visie van gerechtigheid op de moderne wereldlos te laten.' De film wordt geregisseerd door Jaume Collet Serra en duurt 2 uur en 4 minuten.

Wanneer komt Black Adam 2?

Zoals zo vaak het gaat met Marvel-films en DC-film komen er vaak allerlei vervolgen en de vraag is dan ook wanneer Black Adam 2 uitkomt. Die komt er voorlopig niet en dit heeft te maken met de veranderingen die DC aan het doorvoeren is. Eerder werd al bekend dat Henry Cavill niet terugkeert als Superman (en ook niet Geralt in the Witcher-serie op Netflix), maar ook Johnson keert dus voorlopig niet terug.
Op Twitter hadJohnson dit nieuws zelf bekendgemaakt afgelopen december. Zo liet hij weten dat hij met James Gunn gesproken had over het vervolg van het verhaal van Black Adam, alleen paste het karakter niet in de eerste stap die Gunn voor zijn nieuwe DC universum heeft. Wel zal het karakter mogelijk in een later stadium van het universum terugkomen. Gunn is degene die de leiding heeft gekregen over de DC-films en series.

Populair Nieuws