Zack Snyder’s Justice League kostte meer moeite dan de oude versie

News
vrijdag, 19 maart 2021 om 14:30
justice leaguef1620826627
Het is eindelijk zover. Zack Snyder’s Justice League is gisteren uitgekomen op HBO Max en in de bioscopen waar het kon. Snyder’s versie duurt meer dan 4 uur. Het is dan ook niet gek om te denken dat er veel tijd en moeite in de film gestoken is door de makers. Hoe lastig was het voor de makers van Snyder’s versie om de 2017 Justice League te vernieuwen?
De Justice League versie van 2017 werd niet heel goed ontvangen door het publiek. Hierdoor riepen fans steeds meer op om Zack Snyder’s versie van Justice League uit te brengen, zonder de aspecten die vorige regisseur Joss Whedon erin heeft gebracht.

Zack Snyder's Justice League

Zack Snyder's Justice League is niet te vergelijken met de versie van 2017. Er zitten veel nieuwe aspecten in die de versie van Joss Whedon niet had. Waaronder zes delen waarin je uitgelichte verhalen van de Justice League karakters kan bekijken, vooral die van Cyborg en slechterik Steppenwolf.
Doordat de film zo anders was dan de 2017 versie, had de Weta Digital VFX Team, het team dat werkte aan het ontwerp en de algehele film, veel moeite om de film daadwerkelijk helemaal te vernieuwen. Er moest namelijk veel werk worden gestopt in het klaarmaken van Zack Snyder's versie.

Meer werk dan de originele versie

Het VFX team zegt dat er een misconceptie is hoeveel werk er gedaan moest worden aan de nieuwe film en dat mensen dachten dat de oude versie gewoon wat opgekrikt moest worden. Maar dit was niet zo. Er was zelfs veel meer werk te doen dan bij de oude versie van Justice League, zo claimt in de podcast van Literary Joe. Het team wil natuurlijk dat de shots zo goed mogelijk opgekrikt worden tegenover de oude versie.
Een grote uitdaging voor het VFX team was het integreren van het nieuwe ontwerp in shots dat gefilmd waren voor een ander, oud ontwerp. Dus uiteindelijk was Zack Snyder’s Justice League veel meer werk dan de originele versie, terwijl ze minder tijd hadden om eraan te werken.
Zack Snyder’s Justice League is dus een totaal andere film dan de originele, waar veel tijd en moeite in is gestoken door de makers. Ben jij van plan de nieuwe versie te bekijken? Laat het weten in de reacties!

Populair Nieuws