XGN wenst iedereen een fijne Pinksteren!

News
zondag, 31 mei 2020 om 8:00
xgn google image
Het is het laatste lange weekend van dit voorjaar en er is prachtig weer voorspeld. De terrassen en bioscopen gaan weer open. Voorzichtigheid is geboden en het woord anderhalvemetersamenleving begint langzamerhand ingeburgerd te raken. Wat je ook gaat doen, de redactie wenst jullie een hele prettige Pinsteren toe!
Mei is elk jaar een heerlijke tijd. De zon laat zich uitbundiger zien, de zomer kondigt zich aan en de extra lange weekeinden rijgen zich aaneen. Dit weekeinde is helaas voor een tijdje het laatste weekend dat verlengd wordt met een officiële feestdag, maar het weer lijkt in ieder geval mee te gaan werken en zal flink aanwezig zijn!
Wil je de terrasjes vermijden, dan zijn er gelukkig genoeg alternatieven.

Films, games en streaming

Wil je de deur uit, dan kan je bij onder anderen Pathé terecht om een film te pakken. Uiteraard wel met de nieuwe regels in het achterhoofd, maar daar heeft Pathé aan gedacht.
Wil je thuis blijven dan kan je uiteraard de nieuwste deals in de Microsoft Store, de Nintendo eShop en de PlayStation Store checken. Bovendien zijn bij Sony de Days of Play aan de gang, wat betekent dat je kortingen kan vinden op fysieke games, PS Plus en PS Now, maar ook op bijvoorbeeld een PS VR pakket. heb je al PS Plus, dan kan je meteen met Call of Duty World War II aan de slag.
Speel je liever Call of Duty Warzone of Modern Warfare, dan kan je je dit weekeinde mooi voorbereiden op Seizoen 4 dat volgende week begint, in het Double Everything XP weekeinde dat vandaag begint.
Op de Switch kan je je helemaal uitleven op de nieuwe collections van 2K die sinds vandaag te koop zijn.
Of misschien heb je meer zin om te gaan retro-gamen? Dan zit je met deze Capcom Home Arcade machine helemaal goed!
Genoeg te doen dus dit Pinksterweekend, veel plezier!

Populair Nieuws