Update - Dikke Capcom Home Arcade machine flink in de aanbieding bij Amazon!

News
woensdag, 18 november 2020 om 15:30
screenshot 2020 05 27 at 104806f1590569365
Veel gamers zullen met warme gevoelens terugdenken aan de tijd dat ze naar de arcadehal zijn gegaan om games te spelen. Die tijd kan nu thuis herleefd worden met de Capcom Home Arcade, die bovendien flink in de aanbieding is.

Update - Amazon gooit de Home Arcade in de sale!

Als je de Capcom Home Arcade nog niet in huis hebt gehaald, maar er wel interesse in hebt, dan moet je snel zijn. Amazon.nl heeft het apparaat nu namelijk flink in de aanbieding gezet, waardoor hij nu goedkoper is dan ooit!

Update - Ook MediaMarkt stunt met de prijs!

In navolging van Game Mania heeft ook MediaMarkt de Capcom Home Arcade in de aanbieding gegooid. De techwinkel biedt de arcade machine voor dezelfde prijs aan als hun concurrent, maar je moet er snel bij zijn. Op de website van MediaMarkt zijn er nog maar twee beschikbaar en op bol.com is het apparaat al helemaal uitverkocht. Wil je dus van deze stuntprijs profiteren, handel dan snel!

Origineel bericht

De arcadekast was vroeger een belangrijke bron van inkomsten voor uitgevers. Veel games werden dan ook eerst beschikbaar gemaakt voor de arcadehal of een eenzame kast op een camping, voordat de game in de winkelschappen lag om zelf te kopen. Sommige games kwamen zelfs alleen exclusief uit voor de arcadekast. Menig gamer heeft dan ook zijn zakcentjes uitgegeven aan om zijn of haar favoriete game op te spelen in de arcadehal.
Met de Capcom Home Arcade kan je het nostalgische gevoel thuis beleven. Deze plug-and-play arcade machine sluit je aan op je televisie, waarna je meteen kan genieten van heerlijke old school titels. Bij de Game Mania is het apparaat bovendien te koop met flinke korting.

Klassiekers en minder bekende titels

Op de Capcom Home Arcade zijn zestien verschillende titels voorgeïnstalleerd te vinden. Denk daarbij als klassiekers als Street Fighter II: Hyper Fighting, Ghouls ‘n Ghosts en Mega Man: The Power Battle, maar ook titels die wat minder bekend zijn. Een mooie mix dus van nostalgische toppers en titels die je voor de eerste kan gaan beleven. Bovendien kan je veel titels ook nog eens in co-op of versus spelen met een vriend of vriendin!
Dit bericht is op 18 november 2020 bijgewerkt.

Populair Nieuws