PlayStation Plus kopen met flinke korting door Days of Play

News
maandag, 25 mei 2020 om 17:27
days of play ps4 playstation 4 discounts dealsoriginalf1621410467
De Days of Play zijn weer begonnen en dat betekent dat Sony flinke korting heeft op onder andere PlayStation Plus. Als je PlayStation Plus wilt kopen is dit het ideale moment, want de 12 maanden-optie heeft flinke korting. Lees snel verder om de details te lezen!
Wie PlayStation Plus wil kopen kan op het moment goedkoop een 12 maanden abonnement halen. Deze kost bij Kaartdirect.nl namelijk maar 41,85 euro. Daarmee bespaar je bijna 20 euro op de gebruikelijke prijs!
Na aanschaf krijg je gelijk de code voor je PlayStation Plus abonnement opgestuurd in je mailbox. Deze kun je vervolgens inwisselen in de PlayStation Store, waarna je een abonnement hebt voor 12 maanden. Mocht je nog een lopend abonnement hebben, worden de 12 maanden aan je huidige abonnement toegevoegd.

Days of Play terug van weggeweest

De Days of Play van Sony zijn dit jaar van 25 mei tot en met 8 juni. Ieder jaar is PlayStation Plus slechts een aantal keer met flinke korting te vinden. Vaak betreft het de periode rondom Kerst, Pasen en Black Friday. Ook met Sony's Days of Play is er wel eens een korting te vinden op het bekende abonnement, zoals nu ook het geval is.