Call of Duty Warzone en Modern Warfare Seizoen 4 krijgen bezoek van Captain Price

  Seizoen 4 van Call of Duty: Modern Warfare en Warzone hebben een nieuwe trailer gekregen. De nood is hoog, dus wordt er een bekende ingevlogen. Captain Price zal als operator beschikbaar komen in het nieuwe seizoen, dat vanaf 4 juni van start zal gaan.

  In de trailer zien we dat Viktor Zakhaev snode plannen heeft en een nucleaire aanval wil lanceren. Captain Price zal moeten proberen Zakhaev te stoppen voordat hij de aanval uit kan voeren. Naast Price zullen meer oude bekenden langs komen, die deel zullen nemen in het team van Price.
  De trailer
  is lekker actievol en eindigt met een sprong uit een vliegtuig, onderweg naar de start van een nieuwe missie. Of dit betekent dat we een nieuwe verhaallijn krijgen in de Call of Duty games is nu nog niet bekend, maar daar horen we vast meer van in de aanloop naar het nieuwe seizoen.

  Om goed voorbereid te zijn op het nieuwe seizoen kan je dit lange pinksterweekend nog gebruik maken van het dubbele XP, dubbele wapen XP en dubbele Battle Pass progress weekend, dat dit weekeinde plaats vindt van vrijdag tot en met maandag.

  Call of Duty: Warzone

  Verkijgbaar vanaf 10 march 2020

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.