Days of Play sale van start met hoge korting op PS4 games

  Sony's Days of Play sale is van start gegaan en dat betekent dat je hoge kortingen kunt vinden op een scala aan PS4 games en services. Zo kun je Marvel's Spider-Man voor minder dan 20 euro halen en is PlayStation Plus flink in de aanbieding. Een overzicht van de deals vind je hier!

  Dit jaar heeft Sony de Days of Play georganiseerd van 25 mei tot en met 8 juni. Tijdens deze dagen zijn er vele producten in de aanbieding, zoals PS4 games, services en PlayStation Plus. Hieronder een greep uit de PS4 games aanbiedingen van de Days of Play.

  Naast de bovenstaande PS4 games, zijn er ook een aantal games die met PlayStation VR compatibel zijn. Als je van virtual reality houdt, is het dus zeker interessant om deze deals in de gaten te houden. Let wel op, want Concrete Genie is ook gewoon als één van de PS4 games te rekenen, omdat deze geen PS VR nodig heeft voor het verhaal.

  Naast de toffe PS4 games hierboven kun je ook nog PlayStation Plus in de aanbieding vinden. PS Plus kost je voor 12 maanden normaalgesproken 59,99 euro, maar door de Days of Play betaal je bijna 20 euro minder. Tevens is er korting op 3 maanden PlayStation Plus te vinden.

  De Days of Play zijn nog tot en met 8 juni, dus als je niet achter het net wilt vissen moet je er snel bij zijn.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.