Wordt deze Netflix-ster de nieuwe James Bond?

News
dinsdag, 03 januari 2023 om 8:00
Daniel Craig is weg als James Bond, maar de franchise gaat natuurlijk gewoon door. Er wordt druk gezocht naar de nieuwe Bond en volgens het Britse tabloid The Mail on Sunday is er een nieuwe kandidaat. Deze is bekend uit de Netflix-serie Emily in Paris.
Er is wederom een jonge acteur waar de James Bond-producers een oogje op zouden hebben. Het gaat om Lucien Laviscount, die momenteel te zien is in de Netflix-serie Emily in Paris. Daarin speelt hij een romantische interesse van hoofdpersoon Emily.
Laviscount is 30 en voldoet daarmee aan een belangrijke wens die de James Bond-producenten hebben voor de volgende acteur die de rol op zich neemt. Ze willen namelijk een jongere acteur die de rol zeker 10 jaar lang kan spelen. Daarmee is een eerdere favoriet, Idris Elba, uitgesloten.

Wordt Lucien Laviscount de nieuwe James Bond?

Volgens bronnen van The Mail on Sunday zien de Bond-producenten helemaal zitten qua uitstraling. Iets wat tegen hem kan werken is dat hij in 2011 meedeed aan Celebrity Big Brother: eerdere Bond-acteurs hadden een iets nettere achtergrond. Aan de andere kant zouden de producenten de donkere huidskleur van Laviscount wel zien zitten: een Bond die bij een ethnische minderheid hoort zou goed in de huidige tijd passen.
Het is nog maar kort geleden dat een andere acteur favoriet leek voor de rol. Aaron Taylor-Johnson zou screentests hebben gedaan voor Bond en de producenten zouden erg enthousiast over hem zijn. Maar er is al eerder gezegd dat het castingproces lang kan duren, dus het is zeker mogelijk dat Taylor-Johnson nog concurrentie krijgt.

Populair Nieuws