‘Deze acteur is de nieuwe favoriet voor James Bond’

News
dinsdag, 29 november 2022 om 16:30
No Time to Die is inmiddels ruim een jaar oud en de zoektocht naar de nieuwe James Bond is nog niet ten einde. Maar er naar verluidt is er wel een interessante ontwikkeling. De producers zijn namelijk erg onder de indruk van een specifieke kandidaat.
De James Bond-producers hebben een wensenlijstje voor de volgende persoon die de superspion gaat spelen. Zo moet de nieuwe Bond in de 30 zijn en de rol lang willen spelen. Verschillende favorieten, zoals Idris Elba, lijken daarmee af te vallen, maar mogelijk zijn de producers een stap dichterbij de nieuwe 007.
Bronnen melden namelijk aan het Britse tabloid The Sun dat Aaron Taylor-Johnson nogal indruk heeft gemaakt bij de producers. De insider zegt dat Taylor-Johnson in september een screen test heeft gedaan en dat “de producers en Barbara [Broccoli] hem geweldig vonden". Hij zou nu één van de koplopers zijn voor de rol.
Taylor-Johnson beleefde zijn doorbraak toen hij een jonge John Lennon speelde in de film Nowhere Boy. Sindsdien is hij ook te zien geweest in Kick-Ass, Godzilla (2014) en Avengers: Age of Ultron. Dit jaar was hij te zien in de spectaculaire actiefilm Bullet Train, samen met Brad Pitt.

Wordt Aaron Taylor-Johnson de nieuwe James Bond?

Er is nog geen aankondiging gedaan over de nieuwe James Bond. Barbara Broccoli gaf eerder aan dat de zoektocht nog even zal duren, al was dat inmiddels maanden geleden. Als Taylor-Johnson een inderdaad een screen test heeft gedaan, zou dat kunnen betekenen dat het auditieproces in een gevorderd stadium is. Wie nog meer kanshebber is, is een raadsel.

Populair Nieuws