Barbie film heeft veel om het lijf

News
dinsdag, 03 januari 2023 om 7:30
barbie filmf1672678083
Simu Liu die we kennen uit de Marvel film Shang-Chi deelt een belangrijke boodschap over de aankomende Barbiefilm. De film heeft blijkbaar een diepere betekenis dan enkel een verhaal over speelpoppen.
Deze aankomende Barbie film is een van de meest bijzondere projecten van het nieuwe jaar. Greta Gerwig heeft films als Lady Bird en Little Women achter haar naam, en daarom is het ook niet verrassend dat haar nieuwe project een diepere laag heeft.
In de eerste teaser van de Barbie film zien we een roze paradijs waar alle Barbies en Kens wonen. Barbie-acteur Simu Liu zegt in een gesprek met Vanity Fair dat de film een diepere betekenis krijgt.
“Greta was heel gewetensvol over wie ze castte, met deze boodschap van: Je hoeft niet blond, wit of X, Y, Z te zijn om te belichamen wat het betekent om Barbie of een Ken te zijn.. Het gaat echt om het vinden van je innerlijke schoonheid en het controleren van dat deel van jezelf en de best mogelijke versie van jezelf te zijn.”
In een gesprek met The Hollywood Reporter bevestigde Robbie dat “mensen hebben meteen een idee van: ‘Oh, Margot speelt Barbie, ik weet wat dat is, maar ons doel is om te zeggen wat je ook denkt, we gaan je iets totaal anders geven. Het ding waarvan je niet wist dat je het wilde.”
In de film zullen we Margot Robbie zien schitteren als Barbie en Ryan Gosling als Ken. Andere acteurs die deelnemen aan de productie zijn Kate Mckinnon, America Forrera en Hari Nef. Daarnaast heeft Emma Mackey van Sex Education zich ook aangemeld om naast Netflix-ster Ncuti Gatwa te spelen in een rol die nog onthuld moet worden.
Er gaan geruchten rond dat ze een van de drie jongere zusjes zou gaan spelen.
Liu deelde eerder al dat het Barbie-script een van de beste scripts is die hij ooit heeft gelezen.
Barbie is vanaf 21 juli te zien in de Nederlandse bioscopen.