Favoriete acteur ziet zichzelf niet als James Bond

News
maandag, 22 augustus 2022 om 15:30
De rol van James Bond is na No Time to Die weer beschikbaar. Maar veel duidelijkheid over wie hem gaat spelen is er nog niet. Een favoriet voor de rol geeft nu aan zichzelf niet als de bekende geheim agent te zien.
Er gaan al jaren stemmen op dat Idris Elba een goede James Bond zou zijn. Ook nu er actief gezocht wordt naar de vervanger van Daniel Craig is Elba’s naam al hier en daar genoemd. Maar Elba zelf ziet het niet gebeuren dat hij ooit James Bond zal spelen.
In een interview met The Wall Street Journal ter promotie van zijn nieuwe film Beast gaf Elba zijn mening over de nieuwe James Bond. Hij had zelf geen favoriet te melden, maar gaf wel aan dat hij ernaar uitkijkt om te zien wie het wordt. Maar hij gaf ook aan geen James Bond te zien als hij in de spiegel kijkt.

Is Idris Elba te oud voor James Bond?

Dat Idris Elba gecast zou worden begon al onwaarschijnlijk te lijken. Onlangs waren er bijvoorbeeld berichten dat de Bond-producenten een jongere acteur zoeken, het liefst in de dertig. Daaraan voldoet Idris Elba met zijn 49 jaar zeer zeker niet.
De vraag is nu wie het wel wordt. De namen van Tom Hardy en Henry Cavill worden vaak genoemd. Ook de namen van Regé-Jean Page en Aidan Turner zijn al speculatief voorbij gekomen. Het zal mogelijk nog even duren voor we weten wie het wordt, want Barbara Broccoli gaf in mei aan dat de zoektocht nog lang niet voorbij was.