'Producenten zijn op zoek naar een jongere James Bond'

News
woensdag, 17 augustus 2022 om 12:00
no time to die st 8 jpg sd low copyright 2019 danjaq llc and mgm all rights reservedf1664806675
De grote vraag in de filmindustrie is momenteel nog steeds wie de volgende James Bond wordt. Naar verluidt zijn de producenten op zoek naar een jongere acteur, aangezien de huidige favorieten 'te oud' zijn.
Sinds het vertrek van Daniel Craig als James Bond is de zoektocht naar een nieuwe 007 begonnen. Er zijn al een lange tijd weddenschappen gaande wie de legendarische rol deze keer op zich mag nemen, met grote namen als Tom Hardy, Idris Elba en Sam Heughan.
Maar die gaan het allemaal niet worden volgens Ross King. De producent en presentator vertelt dat bij Lorraine.

"Het laatste bericht is dat de producten op zoek zijn naar een jongere James Bond. Waarschijnlijk iemand in de dertig. Uiteindelijk willen ze iemand die Bond speelt voor drie films."

Lange houdbaarheid voor James Bond

Dat de producenten op zoek zijn naar een jongere acteur voor James Bond is niet zo vreemd. Hoewel de eerste acteurs voor de rol namelijk ouder waren, was het ook een stuk makkelijker om meerdere films achter elkaar te schieten. Zo kwamen de eerste vier films met Sean Connery in vier jaar tijd uit.
Dat is tegenwoordig wel even anders. Daniel Craig begon namelijk in Casino Royale als de jongste Bond ooit met 38 jaar, maar in No Time To Die is het duidelijk dat de acteur al op leeftijd begint te raken. Er zit dan ook vijftien jaar tussen de eerste en de laatste Bond-film met Craig.