Wordt de volgende Kojima game op gamescom onthuld?

News
maandag, 15 augustus 2022 om 11:30
Het is bijna tijd voor het volgende grote gaming-evenement van 2022. Over een ruime week begint gamescom en hoewel er de nodige uitgevers niet aanwezig zijn, wordt beloofd dat er aardig wat games getoond zullen worden. Nu zijn er ook vermoedens dat Hideo Kojima tijdens het evenement een nieuwe game gaat vertonen.
Hideo Kojima is een opvallende figuur in de game-industrie die door een bepaalde groep trouwe fans op de voet gevolgd wordt. Zijn laatste game is alweer een paar jaar oud, maar het is bekend dat Kojima Productions het één en ander in ontwikkeling heeft. Een Tweet van Kojima zelf doet vermoeden dat we binnenkort iets van zijn studio gaan zien.
In de Tweet deelt Kojima een foto van videobewerkingssoftware, met het bijschrift dat hij “voorlopig klaar is met monteren”. De logische conclusie is volgens velen dat hij heeft gewerkt aan een trailer voor zijn volgende game. Aangezien het dikke mik is tussen Kojima en gamescom Opening Night Live-presentator Geoff Keighley zijn er vermoedens dat we deze trailer op gamescom gaan zien.
Dat is vooralsnog nog niet bevestigd, maar het zou niet de eerste keer zijn dat Kojima vlak voor een onthulling aangeeft ergens mee bezig te zijn. Of zijn montagewerkt inderdaad voor gamescom is, merken we snel genoeg. Opening Night Live is namelijk al op 23 augustus.

Waar werkt Kojima Productions aan?

Op het moment zijn er twee projecten die kandidaat lijken voor een snelle onthulling. Kojima werkt aan een Xbox-game, die hoogstwaarschijnlijk Overdose heet, en via Norman Reedus weten we dat Death Stranding 2 in ontwikkeling is. Aangezien Xbox één van de grootste deelnemers van gamescom is, lijkt de Xbox-game een goede gok.

Populair Nieuws