Norman Reedus bevestigt Death Stranding 2

News
vrijdag, 20 mei 2022 om 17:30
death stranding 0f1572447617
Death Stranding was een opvallende game, al viel hij niet bij iedereen in de smaak. Toch heeft de game aardig wat fans die graag een tweede game zouden zien. Nu lijkt bevestigd dat Death Stranding 2 er komt, want Norman Reedus laat vallen dat hij eraan begonnen is.
Er wordt al tijden gespeculeerd over waar Hideo Kojima en zijn studio Kojima Productions aan werken. Maar het hoge woord lijkt eruit, al komt het niet van Kojima zelf. Norman Reedus, de hoofdrolspeler van de game lijkt zijn mond voorbij te hebben gepraat.
In een interview met Leo over het einde van The Walking Dead en verschillende andere projecten van Reedus, heeft de acteur laten vallen dat hij aan een tweede game werkt. De interviewer leek hiervan op de hoogte: hij stelt dat Reedus werkt allerlei projecten en “de game Death Stranding aan het filmen is”. Daarop reageert Reedus met een simpel “We zijn net aan de tweede begonnen.”
Dat is allemaal geen bevestiging vanuit Kojima Productions. Tegelijkertijd zullen er weinig mensen zijn die meer weten over of er wel of niet aan een nieuwe Death Stranding wordt gewerkt dan Norman Reedus. Een tweede game lijkt dan ook zo goed als bevestigd.

Wat weten we over Death Stranding 2?

Verdere details over de tweede game geeft Reedus niet. De rest van zijn opmerkingen over Death Stranding gaan over de eerste game. Zijn claim dat hij net begonnen is aan Death Stranding 2 betekent waarschijnlijk dat we de game nog niet heel snel zullen spelen.