Netflix succes voor Jim Bakkum met Just Say Yes

  De nieuwe Nederlandse Netflix film met Jim Bakkum en Yolanthe Cabau, Just Say Yes, lijkt een internationaal succes te zijn. De film is namelijk wereldwijd trending op het grote streamingplatform.

  Wie had dat ooit gedacht? Een Nederlandse Netflix Original film die wereldwijd in de top 10 staat van trending films is toch bijzonder om te zien. Waarschijnlijk hadden de hoofdrolspelers in Just Say Yes, Jim Bakkum en Yolanthe Cabau, dit succes ook niet verwacht. Blijkbaar was er gedurende het paasweekend gewoon internationaal veel behoefte aan een nieuwe romantische komedie.

  Hoewel de film veel bekeken wordt, zijn de recensies niet heel goed, maar dat mag de pret eigenlijk niet drukken. Voordat je het weet is Nederland het nieuwe Hollywood en produceren we het ene Netflix succes na het andere. Jim Bakkum en Yolanthe Cabau mogen in ieder geval tevreden zijn met het succes van Just Say Yes, want internationaal gezien trekken ze drie keer zoveel kijkers als de nieuwe Idris Elba film Concrete Cowboys.

  Just Say Yes internationaal succes

  Dat Just Say Yes een internationaal succes is op Netflix hoeft niet echt een verrassing te zijn. Romantische komedies scoren namelijk doorgaans altijd wel goed op TV en dat is voor streamingdiensten natuurlijk niet anders. Toch mogen we wel even extra trots zijn dat een film van eigen bodem een aantal internationale topfilms van de kaart weet te vegen. Jim Bakkum laat in ieder geval op Instagram weten dat hij heel tevreden is met het succes van de film.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.