Controversiële thriller The Hunt krijgt eindelijk trailer en releasedatum

    Afgelopen jaar zou Universal Studios in september een nieuwe horror-thriller uitbrengen genaamd The Hunt. Totdat er rond diezelfde tijd de mass shootings in Dayton en Al Paso plaatsvonden. Uit respect heeft Universal besloten om de film niet uit te brengen. Nu is er uiteindelijk toch een nieuwe trailer, poster én releasedatum opgedoken.

    Universal Pictures International

    The Hunt is geschreven door Damon Lindelof en Nick Cruse (beiden bekend van Watchmen en The Leftovers) en is geregisseerd door Craig Zobel. In de cast zitten grote namen, waaronder Oscar-winnares Hillary Swank, Emmy-nominee Betty Gilpin en American Horror Story-actrice Emma Roberts. De kritiek die The Hunt vorig jaar keeg was hard. De sociale thriller viel bij veel critici door de schietpartijen, die rond de tijd van de voorvertoningen plaatsvonden in het verkeerde keelgat. Deze kritiek heeft Univeral inmiddels verwerkt in de marketing campagne en veel van de harde recensies zijn ook op de poster gezet.

    The Hunt volgt 12 vreemden die in een vreemde omgeving ontwaken. Niemand weet waar ze zijn of hoe ze er zijn gekomen maar al snel komen ze erachter dat ze in een jachtspel zijn beland, georganiseerd door een kleine groep bestaande uit een rijke elite. Ook komen ze er al snel achter dat zij de prooi zijn. Op 13 maart zal de film in de bioscoop draaien.

    © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.