Wat is de volgende Assassin's Creed locatie? Schrijver pleit voor Brazilië

  Assassin’s Creed schrijver Alain Mercieca ziet het wel zitten om de toekomstige Assassin’s Creed game naar Brazilië te sturen. We hebben de franchise al vaker in verschillende landen zien afspelen zoals Engeland en Egypte. Waarom kiest hij nu voor de locatie Brazilië?

  Het allerlaatste deel van Assassin’s Creed genaamd Valhalla speelde zich voornamelijk af in Engeland en Noorwegen, waar je als een echte Viking kan vechten voor je eigen vrijheid en land. De twee games daarvoor speelden zich af in Egypte en Griekenland. Nu lijkt het erop dat, als er een volgende Assassin’s Creed game komt, die het zich af gaat spelen in Brazilië.

  Locatie van de aankomende Assassin's Creed game

  Alain Mercieca vertelt in een interview met The Gamer waarom hij Brazilië zo’n leuke locatie vindt voor een toekomstige Assassin’s Creed game. Zo zegt hij dat er veel mogelijkheden zijn betreft locaties. Maar betreft de cultuur die Assassin’s Creed nog niet behandeld heeft, is Zuid-Amerika volgens hem een goede optie. Zo heb je in dit werelddeel veel mogelijkheden met bijvoorbeeld de Inca’s of de Spaanse veroveraars.

  Alain Mercieca heeft specifiek interesse in Brazilië. Hij denkt dat dit een geschikte locatie is omdat het een fascinerende tijd is en omdat de franchise dit land niet niet echt heeft besproken.

  Alhoewel Mercieca interesse toont in een nieuwe locatie, is het geen bevestiging dat er daadwerkelijk een volgend Assassin’s Creed deel aan zit te komen. Toch hebben fans interesse getoond in nieuwe locaties. Zo lijkt het erop dat veel fans Azië terug willen zien in de franchise, specifiek Japan. Dit heeft Assassin’s Creed ook nog niet behandeld, maar de geschiedenis en cultuur van deze locatie kan reuze interessant zijn voor een volgend deel.

  Welke locatie wil jij terugzien als er een volgend deel aankomt van Assassin’s Creed? Laat het weten in de reacties!

  Assassin's Creed Valhalla

  Verkijgbaar vanaf 10 november 2020

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.