Assassin's Creed Valhalla hotfix fixt verhaalprogressie

News
maandag, 12 april 2021 om 9:30
assassins creed valhalla wrath of the druidsf1616412318
Assassin's Creed Valhalla kwam al een aantal maanden geleden uit, maar sindsdien heeft de game al flink wat problemen gehad rondom bugs, vastlopers en andere problemen. Nu werd na een recente update weer een probleem gevonden waardoor fans niet verder konden met het verhaal.
Gelukkig heeft Ubisoft een snelle hotfix de deur uit gedaan om de problemen (tijdelijk) op te lossen. Het gaat om een hotfix die de problemen voor vier specifieke missies verhelpt. Zie hieronder wat Ubisoft heeft gedaan.
  • Old Wounds - Kan niet met Estrid praten
  • Unholy Father - Kan niet met een NPC praten
  • The Thegn of Lincoln - Kan niet met Aelfgar praten
  • Falling Stars - Ysane volgt de speler niet
Mocht je tijdens je avontuur in de vroege jaren van Engeland last hebben gehad van één van de bovenstaande problemen is de kans groot dat je nu weer verder kunt met je avontuur. Er kan alleen nog wel één kink in de kabel zitten als je niet direct verder kunt met het verhaal. Dat heeft te maken met de opslagdata.
valhalla7f1704703905

Assassin's Creed Valhalla hotfix is niet perfect

Als je nog steeds niet verder kunt met het verhaal moet je eerst handmatig een nieuwe opslagdata maken. Wanneer je dit hebt gedaan, moet je vervolgens de game afsluiten en dan opnieuw opstarten. Laad vervolgens de nieuwe opslagdata in en je moet nu verder kunnen met het verhaal.
Ubisoft laat dan ook weten dat dit nog niet een definitieve oplossing is voor het probleem. Vanzelfsprekend probeert de ontwikkelaar de problemen via een grotere patch later goed op te lossen. Op die manier hoeft een extra opslagbestand maken helemaal niet meer gedaan te worden. Tenminste, dat is wat spelers hopen.
Dat de problemen nu opgelost zijn, komt goed uit. Dan kun je namelijk de game nog uitspelen voordat nieuwe uitbreiding Wrath of the Druids uitkomt. Deze staat voor 29 april gepland.

Populair Nieuws