Chadwick Boseman documentaire zal maar kort te zien zijn op Netflix

News
woensdag, 14 april 2021 om 16:00
netflix 5432181 1920f1658221200
Netflix komt komend weekend met een Chadwick Boseman documentaire die wat meer inkijk geeft in het leven van de overleden acteur. Helaas zal de documentaire maar kort te zien zijn bij de streamingdienst.
De Chadwick Boseman documentaire die aankomend weekend op Netflix verschijnt zal maar kort te zien zijn. In de documentaire komen verschillende prominente acteurs en regisseurs aan het woord over hun ervaringen van het samenwerken met de overleden acteur. Het belooft een indrukwekkend inkijkje te geven in het leven en de ambities van Chadwick Boseman.
Dat maakt het eigenlijk alleen maar wat teleurstellender dat de Chadwick Boseman documentaire maar 30 dagen te zien zal zijn op Netflix. Waarom de documentaire maar tijdelijk beschikbaar is, is alleen niet duidelijk. De acteur was namelijk een gigantische ster geworden de afgelopen jaren en wist zijn rollen met veel overtuiging te spelen. In ieder geval krijgen we het interessante inkijkje wel te zien op Netflix, zelfs al is de documentaire maar kort te zien.

Chadwick Boseman documentaire op Netflix

Het is niet zo heel gek dat Netflix een Chadwick Boseman documentaire in elkaar geknutseld heeft. De overleden acteur heeft namelijk een belangrijke rol gespeeld in het succes van de Netflix Original Ma Rainey's Black Bottom die genomineerd is voor een aantal Oscars. Chadwick Boseman kreeg in ieder geval een Golden Globe voor de rol en zal dan ook wel een aardige kans hebben bij de Oscars, jammer dat hij het zelf alleen niet mee kan maken. Mocht je klaar zijn met de documentaire, dan kan je in ieder geval nog wel genieten van Ma Rainey's Black Bottom op Netflix of Black Panther op Disney+.

Populair Nieuws

Laatste Reacties