Nieuwe Cyberpunk 2077 hotfix verhelpt grote lading bugs en glitches

News
woensdag, 14 april 2021 om 15:00
cyberpunk 2077 duracionf1607692922
De bugs en glitches van Cyberpunk 2077 zijn inmiddels een gewoonte. CD Projekt Red heeft de moed in ieder geval nog niet opgegeven en komt met een nieuwe hotfix om een aantal grote problemen op te lossen.
De laatste patch is nog maar twee weken uit of er is alweer een hotfix beschikbaar gesteld voor Cyberpunk 2077 door CD projekt Red. Het lijkt nog niet echt heel voorspoedig te gaan met het grote bugs en glitches herstelproject van de Poolse ontwikkelaar, maar langzaam begint de game toch speelbaar te worden op de wat oudere consoles. De nieuwe hotfix weet in ieder geval weer een boel vervelende bugs en glitches weg te werken.
Een snelle blik op de notities van de hotfix laten zien dat het vooral om bugs en glitches gaat die te maken hebben met je voortgang. Er zijn namelijk nogal een aantal situaties waarin Cyberpunk 2077 zich een beetje raar gedraagt en je niet verder kan in het verhaal. Een grote stapel van die problemen moet nu dus met de laatste patch verholpen zijn. Hou er wel rekening mee dat het een flinke hotfix is, de download is weer 25 gb.

Bugs en glitches in Cyberpunk 2077

Het is nog even de vraag hoe snel Cyberpunk 2077 echt goed speelbaar is, maar CD Projekt Red is in ieder geval hard aan het werk om alle bugs en glitches uit de game te verwijderen. Het blijft eeuwig zonde dat het op deze manier moest gaan, maar laten we hopen dat iedereen uiteindelijk toch van de game kan genieten. Daarnaast is het te hopen dat CD Projekt Red geleerd heeft van de fouten met Cyberpunk 2077 en dezelfde fouten niet maakt met The Witcher 4.

Populair Nieuws