Vikings: Valhalla teaser toont bloederige beelden

News
woensdag, 19 januari 2022 om 17:00
vikings valhalla netflixf1638369247
Netflix heeft de officiële teaser van Vikings: Valhalla gedeeld. De serie zal vanaf 25 februari te zien zijn op de streamingsdienst.
Netflix heeft de officiële teaser gedeeld van Vikings: Valhalla. De serie is het vervolg op Vikings, waarvan zes seizoenen werden gemaakt voor History Channel. En ook in deze serie kunnen we net zoals in Vikings weer veel intense vechtscènes verwachten.
De serie speelt zich af in het begin van de 11e eeuw, en speelt zich af na de gebeurtenissen in de eerste serie van Michael Hirst. Je volgt de verhalen van de meest beroemde Vikingen uit die tijd. Zo volgen we de legendarische ontdekkingsreiziger Leif Eriksson, gespeeld door Sam Corlett, zijn zus Freydis Eriksdotter, vertolkt door Frida Gustavsson en speelt Leo Suter de ambitieuze prins Harald Sigurdsson.
Als de spanningen tussen de Vikingen en het Britse koningshuis toenemen en de Vikingen botsen met hun geloofsovertuigingen, beginnen drie Vikings aan een epische reis. In het avontuur, vol met slagvelden en zeeën komen ze naar Engeland en ver daarbuiten. De Vikings moeten vechten voor hun leven en dat van hun volk.

Netflix heeft al meerdere seizoenen op de planning

Netflix heeft veel vertrouwen in Vikings: Valhalla en heeft daarom al drie seizoenen van de spin-off besteld. Er komen in totaal 24 afleveringen onze kant op, wat betekent dat elk seizoen rond de acht afleveringen zal hebben het eerste seizoen is inmiddels al volledig opgenomen en er worden ook al voorbereidingen gedaan voor het derde seizoen. Vikings: Valhalla zal vanaf vrijdag 25 februari te zien zijn op Netflix.