Banjo-Kazooie komt deze week naar de Switch

News
woensdag, 19 januari 2022 om 17:30
super smash bros ultimate banjo kazooief1642581658
Banjo-Kazooie is vanaf morgen te spelen op de Nintendo Switch. Daarmee is het eerste avontuur van dit dynamische duo voor het eerst sinds 24 jaar weer te vinden op een Nintendo-platform.
Nintendo heeft onthuld dat de N64 klassieker Banjo-Kazooie beschikbaar zal zijn voor leden van de Nintendo Switch Online + Expansion Pack. De geliefde game uit 1998 zal vanaf 20 januari beschikbaar zijn op de Switch.
De game is ontwikkeld door Rare, die vroeger nauw samenwerkte met Nintendo. De studio is in 2002 overgenomen door Microsoft en heeft nog steeds de rechten van Banjo-Kazooie. Craig Duncan, de studiohoofd van Rare is blij dat de studio weer samenwerkt met Nintendo.
Banjo-Kazooie volgt het verhaal van het duo Banjo en Kazooie. Samen proberen ze Banjo’s ontvoerde zusje Tooty te reden van de heks Gruntilda. Met deze game op de switch is het voor het eerst sinds 24 jaar dat het dynamische duo weer verschijnt op een Nintendo Platform.

Meer games met Nintendo Switch Online + Expansion Pack

Als je je abonneert op Nintendo Switch Online + Expansion Pack krijg je toegang tot N64-games en SEGA Genesis. Verder kun je ook toegang krijgen de Animal Crossing: New Horizons’ Happy Home Paradise DLC. De games zijn gratis te downloaden in de Nintendo eShop, mits je een abonnement hebt. Naast Banjo-Kazooie heeft Nintendo ook beloofd dat F-Zero X, Kirby 64: The Crystal Shards, Mario Golf, Pokémon Snap en The Legend of Zelda: Majora’s Mask op het platform zullen komen.