Releasedatum Vikings Valhalla onthuld door Netflix

News
woensdag, 01 december 2021 om 16:30
vikings valhalla netflixf1638369247
Netflix heeft op Twitter verschillende releasedata bekendgemaakt voor haar series. Ook de releasedatum van Vikings Valhalla is daardoor nu onthuld.
Netflix heeft een aantal releasedata onthuld van grote series, waaronder Vikings Valhalla. De aankondiging werd gedaan door het Netflix Geeked Twitter-account. Alle aangekondigde series zullen in 2022 verschijnen op de streamingsdienst.
Vikings: Valhalla zal op 25 februari verschijnen op Netflix. De serie speelt zich 100 jaar af na het einde van Vikings. De serie volgt de Vikingen Leif Eriksson, Freydis Eriksdotter en prins Harald Sigurdsson, in de tijd waarin Engelsen en Vikingen in een gewelddadige machtsstrijd verwikkeld waren.
Daarnaast zal de serie Archive 81 op 14 januari haar debuut maken op Netflix. De serie wordt geproduceerd door James Wan en is geïnspireerd op een gelijknamige podcast. De serie volgt een archivaris die is ingehuurd om een verzameling tapes op orde te brengen en merkt dat de verzameling tapes gaan over een onderzoek naar een gevaarlijke sekte.
Op 28 januari komt de serie From the Cold uit. De serie volgt een alleenstaande moeder tijdens een reis door Europa. Tijdens haar trip wordt ze gedwongen om haar verleden als biotechnologische Russische spion onder ogen te komen.

Nog meer Netflix titels!

Dit zijn enkel nog maar een paar aankondigingen die Netflix heeft gemaakt voor 2022. Van de aangekondigde series hebben niet alle series een specifieke releasedatum, zoals Cyberpunk: Edgerunners, The Sandman, The Cuphead Show! en Army of The Dead: Lost Vegas. In totaal heeft Netflix achttien aankondigingen gemaakt, maar er komt zeker nog veel meer op Netflix.