Videoland bereikt mijlpaal met betalende abonnees

News
vrijdag, 06 augustus 2021 om 15:00
pexels jeshootscom 1040158f1628249300
Netflix is nog steeds de grootste speler op het gebied van streaming in Nederland, maar Videoland wordt steeds populairder. De streamingdienst heeft nu een mijlpaal bereikt op het gebied van betalende abonnees.
Streaming is booming momenteel. Veel liefhebbers van series en films halen tegenwoordig niet meer een boxset of Blu-ray in huis, maar betalen liever een maandelijks bedrag aan een streamingdienst om toegang te krijgen tot veel meer content. Zo blijkt uit een recent onderzoek dat steeds meer mensen abonnee zijn van een streamingdienst en met name de groep met abonnementen op twee of meer diensten groeit.
Uit het onderzoek blijkt ook dat onder Nederlanders de populairste combinaties van streamingdiensten Netflix en Videoland is. Laatstgenoemde heeft dat zeker gemerkt. Bij de presentatie van de kwartaalcijfers van de RTL Group is namelijk duidelijk geworden dat het aantal betalende abonnees met 21 procent is gestegen in een jaar tijd. Videoland heeft daarmee een nieuwe mijlpaal bereikt, want de dienst is over de één miljoen betalende abonnees heen.

Videoland heeft Nederlandse markt als specialiteit

Als één van de weinige Nederlandse streamingdiensten, heeft Videoland zichzelf geprofileerd als een dienst die perfect is voor de Nederlandse kijker. Zo staan er veel Nederlandstalige films en series op Videoland, waaronder het populaire Mocro Maffia, maar ook alle programma’s van RTL verschijnen op de dienst.
Naast de programma’s van eigen bodem, heeft Videoland daarnaast ook genoeg internationale content. Zo heeft het bijvoorbeeld het laatste seizoen van Fargo ‘afgepakt’ van Netflix en kunnen kijkers de populaire serie The Handmaid’s Tale op Videoland kijken.

Populair Nieuws

Laatste Reacties