Viaplay weer afgebrand tijdens F1 GP van België

News
maandag, 31 juli 2023 om 9:30
f1viaplayf1641918326
Het zouden mooie tijden moeten zijn voor Nederlandse F1-fans: Max Verstappen gaat aan de leiding met een voorsprong die bijna ongeloofwaardig klinkt. Toch kunnen veel kijkers maar moeilijk van het seizoen genieten. Bij de GP van België is er weer veel geklaagd over Viaplay.
De zomerstop van de Formule 1 is begonnen, maar voor veel fans is het eerste deel van het seizoen niet lekker afgesloten. Zoals vaker hadden veel kijkers enige moeite om goed te genieten van de GP van België. Het commentaar bij Viaplay was voor Nederlandse fans weer een grote bron van ergernis.
Kijkers op Twitter laten weten zich te storen aan het taalgebruik van de commentatoren. Het gebruik van steeds dezelfde woorden en opmerkingen valt op en ook de uitspraak van bepaalde woorden gaat niet altijd goed. Er zijn daarnaast ook weer de nodige klachten over het technisch presteren van de dienst.

Viaplay in zwaar weer

Het gaat overigens niet bijzonder goed met Viaplay. De financiële doelen van dit jaar bleken vrijwel onmogelijk te halen. De CEO van het bedrijf is daarom opgestapt en onder de nieuwe baas zijn alle doelen helemaal ingetrokken.
Ook vertrekt de streamingdienst uit een aantal landen. Maar wie de hoop had dat Viaplay binnenkort uit Nederland zou vertrekken kan die opgeven. Nederland is juist één van de niet-Scandinavische landen waarin Viaplay binnenkort verwacht winst te maken, dus de dienst blijft hier voorlopig.

Populair Nieuws