Verdien driedubbele beloningen in Red Dead Online's Tumbleweed

News
woensdag, 10 februari 2021 om 13:00
red dead online horse gunf1612953868
Het is bijna Valentijnsdag en liefde hangt in de lucht, maar in Red Dead Online worden spelers deze week juist tegenover elkaar gezet. In de Featured Showdown Series kan je namelijk veel beloningen verdienen.
In het zuidwesten in Red Dead Online bevindt zich de freehold van Tumbleweed. Deze plek is helemaal verlaten en is dan ook de perfecte plek voor spelers om intense vuurgevechten te houden. En deze week zal het extra druk zijn in Tumbleweed, want de plek staat in de spotlight in de Featured Showdown Series.
Die drukte is bovendien goed te verklaren, want je zal niet met lege handen weglopen uit het droge gebied in het Wilde Westen. Spelers die deelnemen aan Shootout, Hostile Territory en andere modi in de Featured Series krijgen namelijk drie keer zoveel dollars en goudstukken. Een mooi moment dus om je portemonnee flink aan te vullen.

Bonussen voor rollen

Deze week kunnen niet alleen PvP-spelers profiteren van bonussen. Rockstar heeft namelijk ook beloningen in petto voor verschillende rollen. De komende dagen krijg je namelijk 50 procent meer uitbetaald voor Free Roam Bounty Missions en Naturalists die in een hert of konijn veranderen worden beloond met een gratis jas.
Collectors worden vlak voor Valentijnsdag aangemoedigd om de Lovers Collection te verzamelen en krijgen een American Wildflower Map en drie Chocolate Daisies voor hun moeite. Dat is bovendien niet de enige manier waarop Rockstar de romantische feestdag viert, want alle spelers krijgen daarnaast vijf Chocolate Bars, vijf Fine Brandies en een Gold Jointed Bracelet. Daar kan je je digitale geliefde wel blij mee maken!