Kruip in de huid van een konijn in Red Dead Online deze week

  In Red Dead Online was het eerder al mogelijk om jezelf te veranderen in een hert en daar komt nu ook een konijn bij. Pas alleen wel op voor de nieuwe Legendary Bears, die erg hongerig overkomen.

  Harriet Davenport heeft weer een unieke mogelijkheid voor Naturalists deze week. Als je langs haar winkeltje gaat, dan zal ze je de Rabbit Vitalism Studies Pamphlet overhandigen, met alle instructies hoe je in een konijn kan veranderen.

  De dierenliefhebber heeft daarnaast ook een nieuwe Sighting Mission voor Naturalists. Twee Legendary Bears zijn namelijk gespot in het Wilde Westen. De Legendary Owiza Bear doolt eenzaam rond bij de Dakota River, is erg agressief en gaat voornamelijk ‘s nachts op jacht. De Legendary Ridgeback Spirit Bear jaagt ondertussen in het daglicht en is te vinden in de buurt van de Little Creek River. Als je een sample of de vacht van één van de beren in handen weet te krijgen, dan zal je een gratis hoed ontvangen van Rank 15 of lager.

  Uiteraard staat Gus MacMillan ook op je te wachten met de huiden van de grote beesten. Hij kan de Owiza en Ridgeback Spirit Garment Sets voor je maken voor een vriendenprijsje. Als je één van deze sets maakt, dan krijg je een gratis jas naar keuze uit de Wheeler, Rawson & Co. catalogus.

  Nog meer goodies voor Outlaw Pass houders

  Daarnaast zijn er deze week ook weer een aantal artikelen in de aanbieding in Red Dead Online. Zo kan je alle Vests en Shirts aanschaffen met maar liefst 40 procent korting, evenals de Advanced Camera. Alle houders van de Outlaw Pass krijgen naast de vele andere voordelen ook nog eens een Treasure Map gratis en voor niets de aankomende dagen.

  Red Dead Redemption 2

  Verkijgbaar vanaf 26 october 2018

  Meer over deze game
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.