Veel gedoe over Assassin’s Creed Mirage release

News
dinsdag, 28 maart 2023 om 12:30
assassins creed miragef1662103517
De nieuwste Assassin’s Creed is nu alweer een paar jaar oud. Maar fans van de reeks kunnen gelukkig binnenkort een nieuw deel verwachten. Zo lijkt het tenminste: er is enige verwarring ontstaan over de release van Assassin’s Creed Mirage.
Er gingen al een tijdje geruchten dat Ubisoft werkte aan een kleinere Assassin’s Creed game rondom het personage Basim. Dat werd vorig jaar bevestigd en Assassin’s Creed Mirage, zoals de game heet, moest dit jaar nog uitkomen. Dat wordt alleen in twijfel getrokken door een dataminer.
Twitteraar ScriptLeaksR6 meldt namelijk dat zowel Assassin’s Creed Mirage als een nieuwe The Crew-game zijn uitgesteld. Mirage verschijnt mogelijk volgend jaar pas. Dit terwijl er eerder geruchten waren dat Ubisoft mikte op een release in augustus van dit jaar.
Maar dit uitstel wordt in twijfel getrokken door Insider Gaming. Volgens bronnen van de site zijn beide games helemaal niet uitgesteld. Mirage zou nog steeds voor de zomer op de planning staan.

Wanneer is de release van Assassin’s Creed Mirage?

Het is op zich niet ondenkbaar dat Assassin’s Creed Mirage is uitgesteld, aangezien Ubisoft een turbulente periode meemaakt. Meerdere games werden begin dit jaar geannuleerd en het beruchte Skull and Bones werd opnieuw uitgesteld. Ubisoft heeft zich ook teruggetrokken uit E3, al houdt het nog wel een eigen showcase. Wellicht dat er daarin meer duidelijkheid komt over Assassin’s Creed Mirage.

Populair Nieuws

Laatste Reacties