Verbeterde Ubisoft game door nog niemand gezien

News
vrijdag, 17 februari 2023 om 14:30
skull and bonesf1676640123
Niet elke game wordt onmiddellijk sterk ontvangen. Sommige ontwikkelaars trekken zich daar niet bijzonder veel van aan, maar andere gaan terug naar de tekentafel. Ubisoft beweert bijvoorbeeld een haast beruchte game flink te hebben verbeterd.
Ubisoft belooft al tijden dat Skull and Bones op zeker moment uitkomt, maar tot dusver is het bedrijf op elke releasedatum teruggekomen. De game stond gepland voor dit voorjaar, maar moet nu later in het jaar verschijnen. De tijd wordt gebruikt om de game te verbeteren, zo beweert Ubisoft.
Tijdens de kwartaalbespreking van de Franse ontwikkelaar werd de vraag gesteld hoeveel Skull and Bones moest gaan verkopen om winstgevend te zijn (via PC Gamer). De game is nu zo lang in ontwikkeling dat men zich afvraagt of het geld dat er inmiddels in zit wel terugverdiend kan worden. Helemaal omdat de reacties op de tot dusver getoonde gameplay niet bijzonder sterk zijn geweest.
Maar Ubisoft CFO Frederick Duguet denkt dat de stemming rondom Skull and Bones flink om gaat slaan. Achter gesloten deuren is er namelijk een verbeterde versie van de game. Die heeft nog niemand gezien en wanneer dat wel gebeurt denkt Duguet dat het publiek een stuk beter te porren zal zijn voor de game.

Skull and Bones slechts één van vele nieuwe Ubisoft titels

Zelfs als Skull and Bones flink tegenvalt, heeft Ubisoft altijd nog meer games. Het bedrijf geeft namelijk aan dat het veel gaat tonen tijdens E3 2023. Het bedrijf is één van de eerste grote uitgevers die een deelname aan de beurs bevestigt, als lijkt er bij Ubisoft nog onzekerheid over of E3 doorgaat.

Populair Nieuws