Assassin's Creed Valhalla uitbreiding Wrath of The Druids uitgesteld

  Als jij je zat te verheugen op de nieuwe Assassin's Creed Valhalla uitbreiding Wrath of The Druids, dan is er een beetje slecht nieuws. Ubisoft laat namelijk weten dat de uitbreiding uitgesteld is en dat we nog even geduld moeten hebben.

  Het is jammer, maar soms gebeuren dit soort dingen wel eens, de nieuwe Assassin's Creed Valhalla uitbreiding Wrath of The Druids is uitgesteld. Iedereen die zich zat te verheugen om met Eivor naar Ierland te trekken zal dus nog even geduld moeten hebben. Het is natuurlijk wel een beetje zuur, want de uitbreiding zou eigenlijk over twee kleine weekjes uitkomen, nu zullen we alleen toch wat langer moeten wachten.

  Gelukkig geeft Ubisoft wel een nieuwe datum waarop we de nieuwe Assassin's Creed Valhalla uitbreiding Wrath of The Druids kunnen verwachten. De langverwachte DLC zal nu op 13 mei verschijnen, het uitstel is dus maar twee weken. Ubisoft laat ook weten dat ze met een uitgebreider stuk tekst komt om ook meer inzicht te geven in waarom de DLC uitgesteld is, zodat ze transparant kan zijn naar de fans van Assassin's Creed Valhalla.

  Wrath of The Druids uitgesteld

  We zaten ons er eigenlijk wel een beetje op te verheugen om aan de slag te gaan met de nieuwe Assassin's Creed Valhalla uitbreiding Wrath of The Druids, maar soms is het gewoon even niet anders. Inmiddels zijn we het dit jaar ook wel gewend dat dingen waar we naar uitkijken uitgesteld worden en aangezien het maar om twee weekjes gaat komen we er wel weer bovenop. Laten we hopen dat die twee weken extra zorgen voor een uitbreiding die we niet zullen vergeten.

  Assassin's Creed Valhalla

  Verkijgbaar vanaf 10 november 2020

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.