Tip: Spider-Man Miles Morales nu spotgoedkoop te scoren!

News
vrijdag, 16 april 2021 om 12:00
marvels spider man miles moralesf1600344242
Marvel’s Spider-Man van Insomniac Games werd al geprezen als één van de beste games op de PS4 en de ontwikkelaar is daar in 2020 mee verdergegaan, in vorm van Spider-Man Miles Morales. Je kan de game nu bovendien lekker goedkoop scoren op Amazon en Coolblue!
Spider-Man is en blijft één van de meest populaire superhelden van Marvel. Zo vreemd is dat niet, want Peter Parker is een personage waar velen zich makkelijk in kunnen verplaatsen - in tegenstelling tot een tech miljardair of een Noorse God - en wie wil er nou niet kunnen slingeren door de stad? In Spider-Man Miles Morales gaan spelers alleen niet aan de slag met Peter Parker zoals in Marvel's Spider-Man, maar met de gloednieuwe spinnenman Miles.
Voor het succesvolle vervolg, dat in onze review een prachtige 9 kreeg, moet je alleen wel weer diep in de buidel tasten. Grote AAA titels zijn immers niet gratis om te maken. Gelukkig hebben we goed nieuws voor je als je de Spider-Man Miles Morales nog niet in huis hebt, want de game is nu spotgoedkoop te scoren op Amazon en Coolblue, dankzij een fikse korting.

Nieuwe features in Spider-Man Miles Morales

Net zoals Peter Parker is ook Miles Morales gebeten door een genetisch gemodificeerde spin. De core gameplay in Spider-Man Miles Morales is dan ook grotendeels hetzelfde als in Marvel's Spider-Man, maar toch heeft Insomniac Games een aantal belangrijke veranderingen toegepast. Zo heeft Miles een aantal unieke krachten die de gameplay sterk beïnvloeden en de superheld beleeft natuurlijk zijn eigen verhaal. Wil je dat avontuur beleven, dan is nu het moment om je slag te slaan op de Nederlandse webshops.

Populair Nieuws