Ubisoft bevestigt komst nieuwe Assassin's Creed Valhalla DLC

News
maandag, 08 november 2021 om 10:30
assassins creed valhalla battlef1632998583
Er komt een nieuwe Assassin's Creed Valhalla DLC aan. De DLC heet 'Tombs of the Fallen' en zal helemaal gratis zijn. Dit heeft Ubisoft bekendgemaakt op Twitter via een roadmap, daar staan alle aankomende updates en data in.
Assassin's Creed Valhalla spelers kunnen binnenkort een nieuwe gratis DLC verwachten, genaamd Tombs of the Fallen. Sommige mensen zagen de komst van de DLC al aankomen, want er zijn namelijk trophies gevonden die verwijzen naar de DLC. De nieuwe content stond eerder ook al op de planning, maar was toen door Ubisoft verpakt als een simpele update.

Wanneer komt de DLC uit?

In de roadmap is te zien dat de DLC al op 9 november naar de game komt. Het is niet helemaal duidelijk wat de update precies inhoudt, maar daar komen we binnenkort dus achter.
AC Valhalla is een groot succes voor Ubisoft. Hierdoor heeft het bedrijf ook besloten langer door te gaan met het updaten van de game, vergeleken met andere Assassin's Creed games. Zo kregen Assassin's Creed Origins en Odyssey maar twee uitbreidingen.
Tombs of the Fallen is zeker niet de laatste uitbreiding voor de game. Er komt nog een Oskoreia Festival aan en andere grote Title Update, daarnaast komt er nog een grote DLC aan die mogelijk Dawn of Ragnarok gaat heten.
Ubisoft heeft naast Assassin's Creed Valhalla nog meer plannen voor Assassin's Creed. Ubisoft is bijvoorbeeld bezig met Assassin's Creed Infinity. Over deze game is ook nog niet heel veel bekend, maar wel weten we dat het in verschillende tijden zal gaan afspelen.

Populair Nieuws