Assassin's Creed Infinity wordt geen free-to-play game

News
vrijdag, 29 oktober 2021 om 15:30
assassins creed templarsf1634202559
Assassin's Creed Infinity is een nieuw project van Ubisoft. Er is nog weinig over de game bekend, maar er gaan al wel veel geruchten over rond. We weten nu dat het in ieder geval geen free-to-play game zal worden. Dit heeft Ubisoft namelijk bevestigd.
Ubisoft kwam onlangs naar buiten met de meest recente kwartaalcijfers voor aandeelhouders. Het bedrijf kreeg hierbij de vraag of het project Assassin's Creed Infinity een free-to-play game zou worden. Ubisoft heeft namelijk eerder gezegd free-to-play games te willen maken voor verschillende franchises. Volgens de uitgever zal de nieuwe Assassin's Creed game alleen niet gratis gaan worden.

Wat weten we van Assassin's Creed Infinity?

Assassin's Creed Infinity zal flink verschillende ten opzichte van de normale Assassin's Creed games. In de game kunnen namelijk verschillende tijdsperiodes worden bezocht. Ook wordt de game een live-service. Dat betekent dat er geregeld aanpassingen gedaan kunnen worden, zoals mogelijk nieuwe periodes.
Het zal nog wel een tijdje gaan duren, voordat de game te spelen zal zijn. De game is pas net in ontwikkeling en Ubisoft denkt dat de release pas in 2024 zal zijn. Aan de game werken twee studio's van Ubisoft die samen gaan werken als één team.
Er lijkt nog een goede toekomst te zijn voor de Assassin's Creed franchise. Ubisoft heeft namelijk ook naar buiten gebracht dat Assassin's Creed Valhalla de op één na succesvolste game ooit is voor de Franse uitgever. Het succes komt mede door uitbreidingen van de game zoals The Siege of Paris.

Populair Nieuws

Laatste Reacties