Nieuwe info gevonden over derde Assassin's Creed Valhalla DLC

News
vrijdag, 22 oktober 2021 om 17:00
assassins creed valhallaf1675682383
Het is al langer bekend dat er een derde DLC komt voor AC Valhalla. j0nathan, een bekende Assassin's Creed leaker zegt nieuwe informatie te hebben gevonden in de data van de game, waaronder de naam van de uitbreiding.
j0nathan zou data hebben gevonden in de game die verwijst naar de derde DLC van Assassin's Creed Valhalla. De naam van de DLC zal volgens de data Dawn of Ragnarök worden. Daarnaast zijn er ook achievements en verschillende nieuwe abilities gevonden voor Eivor.

Derde DLC niet in de mensenwereld?

Er gingen al langer geruchten rond dat de derde DLC in de mythische wereld gaat plaatsvinden. Dit werd ook een soort van bevestigd toen Ubisoft de derde DLC tijdens E3 2021 aankondigde. In de teaser was er namelijk op het einde een mysterieus portaal te zien. Het zou het portaal zijn naar Muspelheim.
Dat de derde DLC plaats zal gaan vinden in de mythische wereld is opvallend. De twee voorgaande DLC's, Wrath of the Druids en The Siege of Paris speelden zich namelijk in de mensenwereld af. Ubisoft wil de spelers toch nog een keer laten terugkeren naar de mythische wereld.
De mythische wereld is geen onbekend terrein voor spelers van Assassin's Creed Valhalla. In de originele game speelt een aparte verhaallijn zich al af in Asgard. Als we de achievements moeten geloven, zullen we spelen in Svartalfheim, één van de negen werelden uit de Noorse mythologie. Waarschijnlijk gaan we de gebeurtenissen zien die Ragnarok in gang gaan zetten.

Populair Nieuws