Assassin's Creed Valhalla trophies verklappen nieuwe content

News
woensdag, 03 november 2021 om 10:30
ac valhalla legendary enemyf1616412733
Voor Assassin’s Creed Valhalla heeft Ubisoft een aantal nieuwe trophies toegevoegd op de PlayStation 4 en 5. De uitdagingen verklappen nieuwe content voor de game.
Het Twitter-account AccessTheAnimus houdt alle veranderingen aan Assassin’s Creed Valhalla scherp in de gaten. Nu zijn er nieuwe trophies voor de game opgedoken, die hinten naar nieuwe content. De drietal trophies verwijzen namelijk naar ‘Tombs of the Fallen’, content die qua naam nog niet eerder is opgedoken.
Het is dan ook even afwachten wat we van de nieuwe content kunnen verwachten en waar die aan is gerelateerd. Zo kan het mogelijk verbonden zijn met het Oskoreia Festival, maar er zijn ook fans die vermoeden dat het te maken heeft met de mysterieuze runes van Odin die verspreid zijn over Engeland.

Meer content onderweg voor AC Valhalla

Recent is er ook nieuwe informatie opgedoken over de derde DLC van Assassin’s Creed Valhalla. De bekende leaker en dataminder j0nathan heeft namelijk in de data van de game meerdere nieuwe dingen ontdekt, waaronder de naam. Zou zou de nieuwe uitbreiding Dawn of Ragnarök heten. Dat zou een sterke hint zijn naar een bovennatuurlijke DLC, waarbij we niet met Eivor gaan spelen, maar met de oppergod Odin.
We zullen nog wel even moeten wachten op de nieuwe uitbreiding voor Assassin’s Creed Valhalla. De nieuwe content zal namelijk pas ergens in 2022 gaan verschijnen. Maar voor die tijd heeft Ubisoft dus nog genoeg andere content gepland voor de populaire game, dat momenteel al de op één na succesvolste game ooit is voor de uitgever.

Populair Nieuws