Assassin's Creed Valhalla op één na succesvolste game ooit voor Ubisoft

News
vrijdag, 29 oktober 2021 om 13:00
assassins creed valhalla battlef1632998583
Ubisoft is met kwartaalcijfers naar buiten gekomen. In het document is te lezen dat Assassin's Creed Valhalla nu op de tweede plek staat van games die het meeste geld hebben opgeleverd in de geschiedenis van Ubisoft. Dit is goed nieuws voor de uitgever en de fans.
Valhalla is een groot succes gebleken voor Ubisoft. De game is op 10 november alweer een jaar oud. In dat jaar heeft de game zoveel geld opgeleverd, dat het alle Assassin's Creed games heeft ingehaald met de opbrengsten binnen een jaar en de op één na succesvolste game ooit is geworden voor Ubisoft.

Waarom is Valhalla zo succesvol?

Assassin's Creed Valhalla kwam middenin de corona-pandemie uit en lijkt daar goed te van hebben geprofiteerd. En niet alleen de opbrengsten van de game zelf hebben ervoor gezorgd dat de game zoveel geld heeft opgebracht. De uitbreidingen zoals The Siege of Paris en Wrath of the Druids zijn namelijk ook erg populair.
Dat uitbreidingen voor de game populair zijn is goed nieuws voor de fans, Ubisoft heeft namelijk nog wel een aantal plannen voor de toekomst van de game. We weten al dat er een uitbreiding aan zit te komen in 2022, die volgens een dataminer Dawn of Ragnarok gaat heten.
Ubisoft zelf doet nog geheimzinnig over de toekomst voor de uitbreidingen, het is dus afwachten totdat Ubisoft zelf met meer nieuws naar buiten komt. Mocht Ubisoft nog een uitbreiding na Dawn of Ragnarok willen uitbrengen is hier een lijstje te vinden van mogelijke locaties waar een nieuwe DLC zich kan gaan afspelen.