Meer Assassin's Creed Valhalla updates in 2021 waaronder Wild Hunt festival

News
vrijdag, 01 oktober 2021 om 9:30
assassins creed valhalla wrath of the druids eivor children of danuf1620645999
Er blijft maar meer content komen voor Assassin’s Creed Valhalla. Ubisoft heeft namelijk nu een nieuwe roadmap voor de game bekendgemaakt voor de rest van 2021. Spelers kunnen nog rekenen op een aantal updates, inclusief een ‘Wild Hunt’ festival.
Waar de voorgaande Assassin’s Creed games konden rekenen op twee uitbreidingen en een handjevol updates, daar gaat Ubisoft helemaal los met Assassin’s Creed Valhalla. Niet alleen komt er een derde DLC aan, de ontwikkelaar heeft ook nog meerdere updates gepland voor de rest van 2021 alleen al. Dat is bekendgemaakt door middel van een nieuwe roadmap op Twitter.
We wisten al dat er komende week een nieuwe update aan zit te komen en dat de Discovery Tour voor Assassin’s Creed Valhalla gepland staat voor 12 oktober, maar daarnaast is officieel de komst van het Wild Hunt festival bevestigd. Ook wel bekend als het Oskoreia Festival. Het time-limited event was eerder al gespot door een dataminer genaamd Pedder.
Het festival zal waarschijnlijk gelanceerd worden met Title Update 1.4.0, dat in de herfst van 2021 moet verschijnen. Met zo’n spooky evenement lijkt het logisch dat we die update kunnen verwachten rond Halloween, al is dat mogelijk iets te dicht op de vorige Title Update.

Nog meer Assassin’s Creed Valhalla in 2022

We weten nu dus wat we van Assassin’s Creed Valhalla kunnen verwachten in 2021, maar daar zal het niet bij blijven. Eerder dit jaar heeft Ubisoft namelijk aangegeven dat het spelers wil verrassen met een tweede jaar aan content. Aangezien Valhalla is gelanceerd in november 2020, betekent dit dat we nog een heel jaar kunnen genieten van extra content voor de viking game.

Populair Nieuws