‘Twee helden werken samen in Marvel game van Uncharted maker’

News
vrijdag, 09 september 2022 om 11:00
marvels avengersf1636021384
Er zijn de laatste tijd nogal wat geruchten over Marvel-games. Gelukkig zijn er ook nog projecten die gewoon bevestigd zijn, zoals een project van voormalig Uncharted regisseur Amy Hennig. Toch zijn ook daarover geruchten, zoals dat de game niet één maar twee Marvel-helden volgt.
Volgens MCU Status, een Twitter-gebruiker die Marvel-geruchten verzamelt, draait de Marvel-game van Uncharted-maker Amy Hennig om Captain America én Black Panther. Er is bovendien geen ruzie tussen de twee: ze werken samen in de strijd tegen HYDRA tijdens de Tweede Wereldoorlog. Volgens Eurogamer is deze informatie juist.
Het is al sinds vorig jaar bekend dat Amy Hennig met Skydance New Media aan een Marvel-game werkt, maar tot dusver waren daar nog geen details over. Hoewel deze informatie niet officieel is bevestigd, kan deze bevestiging redelijk snel volgen. Vanavond wordt Hennigs game besproken tijdens Disneys D23 evenement, dus dan zal waarschijnlijk duidelijkheid volgen over deze potentiële samenwerking tussen Captain America en Black Panther.
Tijdens die schowcase worden overigens nog veel meer titels getoond. Zo komen Disney Dreamlight Valley en Marvel’s Midnight Suns aan bod. Ook is er iets te melden over LEGO Star Wars: The Skywalker Saga.

Nog een Black Panther game in de maak?

Het zou trouwens goed kunnen dat de voormalig Uncharted-regisseur niet de enige is die met Black Panther in de weer is. EA zou namelijk ook aan een game rondom deze held werken. Ook zou die ontwikkelaar een Iron Man-project in de maak hebben, al lijken insiders daar iets minder zeker van.