Nieuwe Star Wars en Marvel games worden onthuld in speciale showcase

News
dinsdag, 16 augustus 2022 om 9:30
star wars skydance new mediaf1650439492
Naast de grote shows van bedrijven als Microsoft, Sony, Nintendo en Ubisoft, kunnen we in september een nieuwe showcase verwachten. Dan zullen nieuwe games van franchises als Star Wars en Marvel getoond gaan worden.
Liefhebbers van de franchises van Disney hebben iets moois om naar uit te kijken. Via een blogpost is namelijk aangekondigd dat op 9 september de Disney & Marvel Games Showcase georganiseerd zal worden. De show zal starten om 22:00 Nederlandse tijd en wordt gepresenteerd door Blessing Adeoye Jr. van Kinda Funny.
Tijdens de showcase zullen er nieuwe games van Disney & Pixar Games, Marvel Games, Lucasfilm Games en 20th Century Games getoond gaan worden. Je kan je dus alvast klaarmaken voor nieuwe titels van onder andere Marvel en Star Wars.
Daarnaast zullen er ook beelden getoond gaan worden van games die al zijn aangekondigd of titels die nieuwe content krijgen. Daaronder vallen Marvel's Midnight Suns, LEGO Star Wars The Skywalker Saga en de nieuwe Star Wars game van Skydance New Media.

Nog meer nieuws naast de showcase

De Disney & Marvel Games Showcase wordt niet zomaar begin september georganiseerd. Het valt namelijk samen met D23 Expo, de jaarlijkse beurs van Disney waar allerlei nieuwe projecten en content worden getoond van de mediagigant. Naast aankondigingen van games kan je dus ook nieuwe trailers en aankondigingen verwachten van films, series en meer.