Iron Man game in de maak bij verrassende studio

News
donderdag, 04 augustus 2022 om 16:11
iron man vrf1578330268
Marvel beleeft al jaren enorme successen in de bioscoop. Maar ook in games beleven de helden van de comic-magnaat de nodige successen. Het lijkt erop dat Iron Man de volgende held met een eigen game wordt, met bovendien een opvallende studio aan het roer.
Onlangs kwam het gerucht naar buiten dat EA werkt aan een open world Black Panther-game. Maar mogelijk is de koning van Wakanda niet de enige held die EA onder zijn hoede heeft. Jeff Grubb, die ook met het Black Panther-bericht kwam, heeft namelijk laten vallen dat EA nóg een Marvel-game maakt.
Het was een korte opmerking tijdens een Game Mess stream en Grubb liet niet weten om welke held het ging. Maar toen er enige discussie ontstond op het internet deed insider Tom Henderson een duit in het zakje. Volgens zijn informatie gaat het om Iron Man.
Wel geeft Henderson aan dat hij nooit genoeg over dit project heeft gehoord om er een volledig rapport over te publiceren. Hendersons advies is om het bestaan van deze game voorlopig nog even met een korreltje zout te nemen. Toch is het opvallend te noemen dat twee bekende insiders van een tweede Marvel-game van EA hebben gehoord.

Single-player games belangrijk voor EA

Als EA inderdaad een Iron Man-game maakt, sluit hij zich aan bij een steeds verder groeiend aantal single-player games van de uitgever. EA liet eerder al weten dat single-player games een belangrijke plek hebben in de portfolio van het bedrijf. Desondanks zijn het de live-service multiplayer-games die het meeste geld in het laatje brengen.