Laatste week van de frisdrank-oorlog in GTA Online is van start gegaan

News
vrijdag, 09 september 2022 om 11:30
gta online sprunk ecolaf1661505464
De laatste weken is er een bloedstollende frisdrank-oorlog gaande tussen Sprunk en eCola in GTA Online. De laatste week is nu begonnen, dus het is je laatste kans om je favoriete frisdrank te laten winnen.
Mensen houden ervan om zich te voegen bij een groep en dat maakt de huidige strijd in GTA Online weer eens goed duidelijk. De laatste tijd kan je je namelijk aansluiten bij team groen of team rood, oftewel Sprunk of eCola. De twee merken vechten het uit wie nu echt de meest populaire frisdrank is in Los Santos.
De frisdrank-oorlog is bijna ten einde, want de laatste week is ingegaan in GTA Online. Je kan punten scoren voor je favoriete merk door de Social Club Crew van de merken te joinen, de bodysuits uit de in-game kledingwinkels te halen en natuurlijk om zoveel mogelijk blikjes van je favoriete merk te drinken.
Spelers die zich hebben aangesloten bij eCola kunnen momenteel gratis Red Glow Shades claimen, om nog meer hun voorkeur te tonen. Volgende week zal alle merchandise van het merk dat wint gratis te verkrijgen zijn, inclusief de Varsity Jacket, Cap en Parachute Bag.

Veel bonussen in GTA Online

Wil je deze week lekker geld verdienen, dan zijn er ook veel opties. Zo verdienen Nightclub-eigenaren maar liefst het dubbele deze week en het voltooien van een Nightclub Warehouse Sell Mission levert ook nog eens een bonus van 250.000 dollar op.
Ondertussen kan je twee keer zoveel dollars, RP en goederen verzamelen in Business Battles, evenals het dubbele aantal dollars en RP in Sumo. Wil je helemaal veel geld verdienen, dan kan je je wagen aan de Super Sport Series, want dat levert deze week drie keer zoveel dollars en RP op.
Uiteraard zijn er ook weer gratis auto’s te winnen. Lukt het je drie dagen op een rij de Car Meet Race te winnen, dan krijg je een Pegassi Osiris. En als je voelt dat het geluk aan jouw kant staat, dan kan je een gokje wagen op de Obey 8F Drafter in het Diamond Casino & Resort.