Tom Holland vergelijkt Spider-Man: No Way Home met een Avengers-film

News
dinsdag, 14 december 2021 om 8:00
spider man no way homef1676023288
In een interview met The Project sprak Tom Holland over Spider-Man No Way home. In dit interview zei de acteur dat de opnames van Spider-Man: No Way Home vergelijkbaar zijn met een Avengers-film. Dat is niet vreemd gezien de grote cast die de film heeft.
Marvel films zijn meer dan alleen een superheld tegen een slechterik. Dat gaat Spider-Man: No Way Home weer eens bewijzen. Er zullen een hoop oude vijanden en volgens geruchten ook helden uit andere Spider-Man-films terugkeren naar de nieuwe film.

Spider-Man No Way Home vergelijkbaar met Avengers-film

Tom Holland vergelijkt de film dus met een Avengers-film. De vergelijking is niet vreemd. Bij de Avengers-films komen er namelijk ook een hele hoop grote acteurs bij elkaar voor het maken van een film. Gezien Hollands opmerking is het goed mogelijk dat, net als in een Avengers-film, Hollands Spider-Man niet als enige centraal staat.
Dat er een grotere cast zal zijn is geen verrassing: er was al langer bekend dat er veel oude vijanden naar de film zouden komen, waaronder Doc Ock. De komst van de vijanden is bevestigd, maar er gaan ook geruchten rond dat er een aantal vorige Spider-Men naar de film komt. Deze zijn nog niet bevestigd, maar er zijn al wel beelden verschenen van de acteurs op de set van de film.
Er is veel belangstelling voor de nieuwe Spider-Man film, maar de film is eigenlijk ook veel groter dan eerdere Spider-Man films. Aan de ene kant is het de afsluiting van de Spider-Man trilogie (hoewel al wel bevestigd is dat Tom Holland door gaat als Spider-Man), maar daarnaast ook is het een belangrijke film voor de toekomst van het MCU. Het zal namelijk de eerste film zijn waar het multiverse echt in voor zal gaan komen.