Spider-Man: No Way Home foto’s bevestigen langverwachte geruchten

News
woensdag, 10 november 2021 om 12:30
spider man 1f1651349971
Er zijn nieuwe foto’s opgedoken van Spider-Man: No Way Home. De foto’s gaan rond op social media en laten grote spoilers zien over de aankomende Marvel-film.
Let op, mogelijke spoilers voor Spider-Man No Way Home volgen hieronder.
Op social media gaan er twee afbeeldingen rond van Spider-Man: No Way Home. De foto’s waren oorspronkelijk gedeeld door John Campea, maar hij heeft ze daarna weer verwijderd. Op de eerste foto zie je Tom Holland met niemand minder dan Tobey Maguire en Andrew Garfield. Het trio van Spider-Men zal waarschijnlijk samen de strijd aan gaan tegen villains.
Eerder werd er al een nieuwe poster gedeeld waarin je zag dat veel oude villiains zullen terugkeren in dit derde deel van Spider-man. Zo zag je Green Goblin en de tentakels van Doctor Octopus in de poster. Verder werd er ook gehint naar Electro en Sandman. Het zal dus goed zijn dat het trio samen met vechten om hun oude en nieuwe vijanden te verslaan.
Op de tweede afbeelding zien we de terugkeer van Matt Murdock gespeeld door Charlie Cox uit de Daredevil Netflix-serie. Hij zit aan tafel met Happy Hogan (Jon Favreau) en Aunt May (Marisa Tomei).Het lijkt er dus op dat hij terug zal keren in de Marvel Cinematic Universe en zal mogelijk de advocaat zijn van Peter Parker in het proces van de moordbeschuldigingen tegen Mysterio (Jake Gyllenhaal).

Laatste Spider-Man deel?

Hoewel het nog niet bekend is of de foto’s echt zijn, zit er wel een hele grote spoilers in. Spider-Man: No Way Home wordt over ongeveer een maand uitgebracht en zal dan duidelijk maken of de spoilers kloppen. Dit kan mogelijk het laatste deel zijn met Tom Holland als Peter Parker.
Spider-man: No Way Home is vanaf 17 december te zien in de bioscoop.