Pre-order nu de Analogue pocket!

News
dinsdag, 14 december 2021 om 7:00
analogue pocketf1571311492
Analogue heeft aangekondigt dat de verkoop van de Pocket weer in gang zal gaan op 14 december. Vanaf die datum kan je een pre-order op het apparaat loslaten.
Via op een blogpost op de website van Analogue is het nieuws aangekondigd. Er is wel een opmerkelijke veranderingen tussen de eerste en tweede Pocket, deze twee kost namelijk aanzienlijk meer. De prijs is gestegen van 199 dollar naar 219 dollar. Dit komt voornamelijk door het tekort aan materialen, een probleem waar voorbeeld Sony ook mee worstelt. Vanwege de schaarste kan elke klant maximaal twee Pockets kopen.
Om er zeker van te zijn dat iedereen die een Pocket heeft besteld er ook echt een krijgt is iedereen ingedeeld in drie groepen. De eerste groep ontvangt haar Pocket in Q1 2022, de tweede in Q4 2022 en de laatste groep moet helaas wachten tot 2023. Het mechaniek achter het indelen van de groepen is simpel: Wie het eerste komt, wie het eerst maalt.

Vanaf wanneer wordt de Pocket verkocht?

De Analoge Pocket is eigenlijk een soort next-gen Game Boy . Het design ziet eruit als een Game Boy, maar de hardware is vele male beter. Er kunnen drie verschillende generaties aan games op gespeeld worden, en is op te laden via een eenvoudige USB-C aansluiting. In 2019 is het apparaat al aangekondigd. Er was in 2019 nog geen datum bekendgemaakt voor wanneer het apparaat naar Europa komt. Nu is de Game Boy in ieder geval beschikbaar voor mensen die er snel bij zijn.

Populair Nieuws