Spider-Man No Way Home had er heel anders uit kunnen zien

News
vrijdag, 10 december 2021 om 13:00
2021 08 27 spider man 2f1664956726
Tom Holland heeft laten weten in een interview met Collider dat er oorspronkelijk een heel ander plan klaar lag voor Spider-Man No Way Home. Dit plan zou worden uitgevoerd, totdat er werd gefocust op de multiverse.
Tom Holland vertelt dat Spider-Man No Way Home oorspronkelijk een heel ander verhaal zou hebben. De film zou de vijand Kraven The Hunter introduceren. Holland vertelt niet veel over de inhoud van de film, omdat de plannen nog niet helemaal van tafel zijn.

Spider-Man No Way Home groots aangepakt

Het is geen raar idee dat er meer plannen zouden zijn dan het multiverse idee. Voor de film moesten er namelijk wel veel oude acteurs bij elkaar gebracht worden. Deze moesten dan ook tijd en zin hebben om terug te keren in een oude rol. Gelukkig voor Marvel is dit gelukt, maar het zou niet raar zijn als ze toch weer hadden gekozen voor dit plan als het multiverse idee niet was gelukt.
Fans van Kraven The Hunter hoeven het niet jammer te vinden dat het personage niet in de film te zien zal zijn. Het personage komt sowieso wel naar de MCU. Er komt namelijk een Kraven The Hunter film uit in 2023.
Daarnaast zei Tom Holland ook dat hij niets zei over het verhaal van de film, omdat het mogelijk zou zijn dat deze alsnog gemaakt zal worden. We weten al dat Tom Holland door zal gaan met het spelen van Spider-Man, dus wie weet komt de film er alsnog.

Populair Nieuws