Spider-Man Into the Spider-Verse 2 releasedatum bekendgemaakt

  De kogel is door de kerk. Er gaat een nieuwe Spider-Man Into the Spider-Verse film komen die toepasselijk genoeg de naam Spider-Man Into the Spider-Verse 2 heet. De nieuwe film heeft ook direct een releasedatum ontvangen, namelijk 8 april 2022.

  Sony Pictures Animation

  Voor het tweede deel keren de makers van het origineel ook terug. Dat betekent dat Phil Lord en Christopher Miller terug zijn om de film te produceren. Tevens was het Miller die het nieuws via een tweet de wereld in bracht, zoals hieronder te zien.

  Het einde van deel 1 liet de deur via een post-credit scene al open voor een tweede deel dankzij de introductie van Miguel O'Hara oftewel Spider-Man 2099. Hij reisde af naar New York 1967 waar hij met de iconische meme Spider-Man onderdeel was van een grap, maar de kans dat we hem terug gaan zien is vrij groot. Spider-Man 2099 wordt immers ingesproken door niemand minder dan Oscar Isaac (bekend van Ex Machina en Star Wars: The Force Awakens).

  Het origineel werd tevens ontzettend goed ontvangen. Zo gaven we de film een 9.0 in onze review en wist de film zelfs een Academy Award binnen te slepen. Vanaf 8 april 2022 kunnen we ontdekken of het tweede deel dezelfde hoogtes weet te halen.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.