'Tom Holland en Chris Pratt spelen bekend PlayStation duo'

News
vrijdag, 18 augustus 2023 om 10:30
PlayStation zet flink in op films en series. Er zijn inmiddels films van Gran Turismo en Uncharted en een serie van The Last of Us. Er is bovendien meer op komst en er gaat nu een opmerkelijk gerucht over de cast van een nieuwe PlayStation-film.
De Uncharted-film en The Last of Us-serie waren financiële successen, dus het is geen wonder dat Sony nog meer PlayStation-games laat verfilmen. God of War bij Amazon Prime en Horizon bij Netflix zijn gezien de populariteit van die reeksen logische keuzes. Maar er is als het goed is ook een film in ontwikkeling van een game die momenteel wat minder in de spotlight staat: Jak & Daxter.
Uncharted-regisseur Ruben Fleischer liet kort na de release van Uncharted al weten dat hij bezig was met Jak & Daxter. Nu wordt beweerd dat Marvel-sterren Tom Holland en Chris Pratt de het klassieke PlayStation-duo spelen. Holland zou Jak zijn en Pratt Daxter.

Spelen Tom Holland en Chris Pratt Jak & Daxter?

Het gerucht is afkomstig van MyTimeToShineHello op Twitter. Deze persoon heeft een aardige reputatie als het aankomt op geruchten en leaks rondom films. Met name over Marvel weet MyTimeToShineHello veel te melden, maar deze persoon houdt zich ook zeker bezig met andere projecten.
Of het waar is, komen we mogelijk nog een tijd lang niet te weten. Door stakingen in Hollywood liggen veel producties stil en kunnen sommige aankondigingen ook niet gedaan worden. De Showrunners van The Last of Us stonden bijvoorbeeld op het punt een belangrijk nieuw castlid aan te kondigen, maar moesten dat plan in de ijskast zetten vanwege de stakingen.