Deze acteur wil Kratos spelen in God of War serie

News
donderdag, 12 januari 2023 om 18:30
god of war ragnarokf1631221018
Sony is flink aan het inzetten op films en series op basis van PlayStation games. Vorig jaar zagen we de uncharted film en we hebben nog een Gran Turismo film en series rondom Horizon en God of War in het verschiet. Een geliefde acteur wil maar al te graag Kratos spelen in die laatste serie.
Wie een God of War serie wil maken, moet goed nadenken over wie Kratos moet spelen. Hier en daar zijn er wat suggesties, zoals Dave Bautista (bekend als Drax in het MCU). Dat is misschien geen onredelijke suggestie, maar er is een bekende acteur die het er helemaal niet mee eens is: Christopher Judge.
Judge is onder God of War-fans inmiddels een bekende naam: hij speelde de hoofdrol in God of War (2018) en het recent verschenen Ragnarok. Bij de afgelopen Game Awards won hij zelfs een prijs voor zijn vertolking van Kratos. Het is een rol die hij graag weer oppakt in Amazon’s serie over de game.
Dat laat Judge “subtiel” weten via Twitter. ComicBook NOW! oppert via een artikel dat Dave Bautista de rol moet krijgen en Judge geeft aan dat de publicatie de sfeer rondom de rol niet helemaal opvangt. Later zegt hij dat hij fan is van Bautista, “maar…”

Wordt Christopher Judge Kratos in de serie?

Er is momenteel nog te weinig bekend over de God of War serie om te zeggen wie Kratos gaat spelen. Judge heeft ook in een eerdere tweet al laten weten dat hij het graag zou doen, maar dat is natuurlijk geen garantie. Wellicht wordt hij overwogen, maar Amazon zal ongetwijfeld ook aan andere namen denken.