Naam en details Horizon serie van Netflix gelekt

News
woensdag, 29 juni 2022 om 12:00
horizon forbidden westf1675161467
We wisten al een tijdje dat Netflix een Horizon serie ging maken. Nu zijn er nog wat meer details gelekt, waaronder de naam. De serie zal worden opgenomen in Canada, in en rond de stad Toronto om precies te zijn.
Journalist Jeff Grubb had eerder al aangegeven dat de serie Horizon 2074 ging heten. Nu komt hij met nieuwe info, Grubb vertelt namelijk dat de serie opgenomen gaat worden in Toronto en dat er een bekend productieteam achter de serie gaat zitten. Zo zou Jack Boem, van de hit Amazon Prime serie The Boys, meewerken aan de show. Grubb heeft ook al gezegd dat Michele Brady meewerkt aan de serie. Brady kan je kennen van langlopende serie The Expanse.
Grubb heeft daarna nog geclaimd in de nieuwe aflevering van Grubbsnax op Giant Bomb, dat de Horzion serie zich gaat afspelen op twee tijdlijnen. Zo zou één van die tijdlijnen het tijdperk van de games volgen, voordat de wereld verging. De andere tijdlijn zou het begin van de apocalyps gaan volgen, net zoals Fear The Walking Dead.
Dit waren Grubb's exacte woorden:

De show word nu gepitcht als Horizon 2074, en zal de tijd splitten over twee tijdlijnen. Waarvan één tijdlijn de game volgt en de tijdlijn die de downfall van alles volgt.

Het idee is dat dit geen reboot of remake is, maar meer een aanvulling of herziening van de tijdlijn van de game. De serie zal parallel lopen aan de game en wat extra uitleg geven over dingen die al gebeurt zijn.

Nog meer Horizon aan de horizon

Hoeveel seizoenen er komen van de Horizon serie is nog niet bekend. Wel weten we dat Netflix weer een hit wil scoren aangezien het niet echt lekker ging voor het bedrijf eerder dit jaar. De serie is bovendien niet het enige waar er aankomt op het gebied van Horizon. Guerrilla werkt namelijk ook een aan VR-game genaamd Horizon Call of the Mountain.

Populair Nieuws