Spider-Man: No Way Home poster toont eindelijk Green Goblin

News
maandag, 08 november 2021 om 11:30
spider man 1f1651349971
Er is een nieuwe poster gedeeld van Spider-man: No Way Home. Op de poster wordt er gehint naar allerlei villains waar Spider-Man het tegen op moet nemen, waaronder de Green Goblin.
Op Twitter is er een nieuwe poster gedeeld van de film Spider-Man: No Way Home. De poster geeft een eerste blik op de terugkeer van Green Goblin. De bekende villain is al te horen in de trailer van de Marvel film, en verscheen ook al in de allereerste Spider-Man film van Sam Raimi. De Green Goblin is te zien aan de rechterkant van de poster en is eerder gespeeld door William Dafoe.
Er werd al eerder gehint dat er veel bekende schurken zullen terugkeren in het derde deel van de nieuwe Spider-man franchise, zo hint de poster ook naar Electro (Jamie Foxx) door bliksem te laten zien. Verder lijkt ook mogelijk Sandman te komen, door de grote storm gemaakt van zand en stof en zie je de tentakels van Doctor Octopus, gespeeld door Alfred Molino. Van 'Doc Ock' was de komst al bevestigd in de trailer voor de film.
Het lijkt er mogelijk ook op dat The Lizard mogelijk zal verschijnen samen met Venom (Tom Hardy). Doordat hij mogelijk heel kort te zien was in de trailer. The Lizard was in 2012 te zien in The Amazing Spider-Man.

Meerdere Spider-Men in Spider-Man?

Dit kan mogelijk ook allemaal hinten naar de terugkeer van de andere Spider-Men gespeeld door Tobey Maguire en Andrew Garfield. Er gaan al langer tijden geruchten rond dat deze twee acteurs zullen terugkeren in dit mogelijk laatste deel van Spider-Man, maar dit is nog niet bevestigd door Marvel.
We zullen erachter gaan komen op 17 december, wanneer de nieuwste film van Marvel in de bioscopen draait.

Populair Nieuws